alles over zomerzon vakanties

HOME ZOMERZON BESTEMMINGEN VAKANTIE LASTMINUTES VLIEGTICKETS AUTO HUREN COOKIES LINKSCONTACT

U bent hier: zomerzon.net / vakantie / hotels

Hotels
Het zoeken en boeken van een hotel kan tegenwoordig iedereen simpel en snel online. Toch loont het de moeite om online aanbieders van hotelkamers met elkaar te vergelijken. Er kunnen aanzienlijke verschillen zitten in de prijzen, het aanbod en de voorwaarden.
Waar wij zelf altijd op letten als we een hotel boeken zijn de annuleringsvoorwaarden en de bijkomende kosten. Bij sommige sites zijn alle belastingen en kosten inclusief, bij een aantal exclusief maar worden deze kosten in het boekingsproces wel duidelijk vermeld en sommige sites volstaan met de melding dat er wettelijke belastingen bijkomen. Uit ervaring weten we dat dit in sommige gevallen op kan lopen tot 20-25% van het totale boekingsbedrag.

Wijzigen van een reservering
Als je eenmaal een hotel uitgekozen en gereserveerd hebt moet je zeker van tijd tot tijd eens kijken of dezelfde kamer ineens in de aanbieding is. In het geval dat je de oude reservering zonder bijkomende kosten kunt annuleren moet je dan gewoon een nieuwe boeking maken tegen het lagere tarief en aansluitend de oude reservering annuleren. Op die manier kun je soms tientallen procenten besparen.

 

Hotels in het buitenland
Als je een hotel wilt boeken in het buitenland zijn er eigenlijk drie grote sites die een groot aanbod hebben en die in de meeste landen marktleider zijn wat betreft het hotelaanbod en aantal reserveringen via deze sites loopt:
booking.com
Via deze sites is het grootste deel van alle internationale hotels te boeken.

Meer hotel sites
alles over het reserveren van hotels
vijf sterren hotels
 


 

naar boven zomerzon voorpagina winterzon vakanties meer vakantie